Fotballfest på Mortensrud

Nordstrand gul: Henrik Knutsen (venstre) og Bendik Kolsnes scoret hemholdsvis to og tre mål for sitt lag Nordstrand Gul da de slo Kolbotn Stars 5-3.

Nordstrand gul: Henrik Knutsen (venstre) og Bendik Kolsnes scoret hemholdsvis to og tre mål for sitt lag Nordstrand Gul da de slo Kolbotn Stars 5-3.

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Klemetsrud IL arrangerte sist helg fotballturnering på Mortensrud Idrettspark. Det ble en sann fotballfest.

DEL

Mortensrud Idrettspark: Arealcup er nok kommet for å bli. Hele 48 lag stilte med forventningsfulle unge fotballspillere, jenter som gutter, i aldersgruppen 9-10 år. Alle bidro til en sann fotballfest i vårsola på Mortensrud.

- På kartet

– Vi var temmelig spente i forkant av turneringen. Det er første året Arealcup blir arrangert og og vi måtte faktisk si nei til mange lag. Tror nok vi valgte et riktig tidspunkt og at mange lag ivret etter å komme igang med sesongen. Med denne cupen setter vi Klemetsrud på kartet, sa trener for Klemetsrud Dragons og medlem av arrangørkomiteen Glenn Nordgaard.

– Veldig kult

Nordstrands Blad overvar lørdagens kamp mellom Klemetsrud Dragons og Kolbotn Sharks. Det ble en spennende kamp der arrangørklubben dro det lengste strået og vant 4-3. Artig å se at så unge fotballspillere vektlegger det å få til samspill og det å gjøre hverandre gode. Camilla Ose (fyller 10 år i mai) var en av spillerne som imponerte mest. Som eneste jente på laget briljerte hun tidvis stort, og scoret også sitt lags to første mål.

– Det er veldig kult med egen cup og jeg synes det gikk litt lett i denne kampen, sa Camilla, som alltid har spilt fotball sammen med gutta.

Artikkeltags