Jentene herjet i KM i helgen

MEDALJESMIL: Camilla Hellum (gull), Mona Godtfredsen (sølv) og Helene Løken (bronse) var godt fornøyde med sine medaljer i J11 klassen.

MEDALJESMIL: Camilla Hellum (gull), Mona Godtfredsen (sølv) og Helene Løken (bronse) var godt fornøyde med sine medaljer i J11 klassen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Camilla Hellum var en av de som leverte varene da friidrettsgruppa til Bækkelaget SK arrangerte kretsmesterskap i mangekamp.

DEL

SPORTSPLASSEN: - Det smakte godt, sier Camilla fra Nordstrand.

11-åringen konkurrerer i friidrett for Bækkelaget og gjør det ganske bra i sin årsklasse, og i helgen fikk hun med seg en etterlengtet tittel i kretsmesterskapet.

- Det har vært et mål hele tiden. Jeg har trent ganske mye for dette, sier Camilla.

Totalt sett vant hun i alle de fire øvelsene hun deltok i, og virket nesten umulig å slå.

- Jeg vil ikke si at det var så vanskelig å slå meg, fordi man kan egentlig gjøre hva man vil hvis man bare tenker at man kan det, sier Camilla.

Startet med "pers" på 60 meteren

Likevel fikk hun seg nok en god dose selvtillit da hun startet stevnet med 8,76 på 60 meteren.

- Det gikk veldig bra. Jeg fikk "pers", sier Camilla.

Deretter ble det 4,15 på lengde, 8,64 på kule og 1.58,9 på 600 meter.

- 600 meteren var alt for hardt, men de andre to øvelsene gikk egentlig veldig bra.

- Hva var din beste øvelse?

-  Det tror jeg var kule. Jeg fikk egentlig størst "pers" på det og jeg kom egentlig ganske langt fra de andre på det, forklarer Camilla, som vant totalt foran Lambertseters Mona Godtfredsen og klubbvenninne Helene Løken.

Det var imidlertid flere som hevdet seg i kretsmesterskapet for Oslo i helgen.

Bækkelagets Milla G. Andreassen vant J12-klassen, og på sølvplass i samme klasse kom Selma Skar Magnussen fra Lambertseter.

I J14-klassen ble Emily Guldvog fra Lambertseter nummer tre.

Økning i antall deltagere

Arrangør Bækkelaget SK var godt fornøyd med mesterskapet denne helgen.

– Det har vært mellom 50 og 60 deltagere, og det er veldig bra for et sånt mangekampstevne. Det har vært en økning, sier stevneleder Jostein Haraldseid.

- Hva er neste som står på planen for Bækkelaget?

- Vi skal ha et klubbstevne den 23. september. Da skal vi ha flest mulig øvelser slik at alle får prøvd seg i det de har lyst til å prøve seg på, sier Haraldseid.

Blant annet kommer stevnet til å delt opp i to.

- Vi har en lørdag hvor vi har 11 år og oppover til senior, og så har vi en dag til som blir barnestevne. Da er det de som er 10 år og yngre som skal delta. Vi blander ikke det sammen da fordi de eldste vil ikke være med hvis det er barnestevne.Det er noe psykologisk der. Vi har funnet ut at der må vi dele, forteller Haraldseid til Nordstrands Blad.

Artikkeltags