BSK vil fylle hallen mot Bodø

VIKTIG: Magnus Abelvik Rød er nok det største trekkplasteret når Bækkelaget i kveld ønsker å fylle hallen mot Bodø med gratis inngang.

VIKTIG: Magnus Abelvik Rød er nok det største trekkplasteret når Bækkelaget i kveld ønsker å fylle hallen mot Bodø med gratis inngang. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sølvfeiringen er unnagjort og nå venter Bodø første kamp i sluttspillet for Magnus Abelvik Rød og resten av håndballherrene til Bækkelaget. I den forbindelse har klubben innbydt til "kronekampen" og gratis inngang.

DEL

OSLO: - Vi prøver å få fyllt opp hallen. Vi håper at flest mulig kommer og støtter oss. Folk kan gi så og så mye per tilskuer. Jo flere som kommer, jo bedre er det. Det er ingen hemmelighet at det er dyrt å drive eliteidrett og vi sliter heller ikke med fulle tribuner, sier daglig leder i Bækkelaget Håndball Elite, Ina Brodahl.

Derfor gjør klubben en ekstra innsats for å få fyllt opp hallen og for å få noen sårt tiltrengte kroner.

- Det er en blanding av at vi trenger støtte fra lokale supportere, både fysisk i hallen, men også økonomisk. Det er en anledning for enkeltpersoner og bedrifter som har hjerte for Bækkelaget å støtte den videre satsingen på elitehåndball i området. Vi mobiliserer for at elitespillerne skal kjenne den lokale støtten i hallen og for at klubben skal få litt mer å rutte med, sier Brodahl.

Håper på reprise fra forrige sesong

Bækkelaget innkasserte forrige onsdag sin aller første sølvmedalje noengang i serien, men nå er det sluttspillet som gjelder, og Bodø venter i kveldens kvartfinaler.

- Bodø er ikke noe lett lag å møte. Serien har vært jevn, så det er absolutt ikke gitt at vi slår Bodø, sier Brodahl.

Men BSK er nok favoritter, og kanskje kan det bli en liten reprise fra for ett år siden da BSK kom til finalen i sluttspillet.

- Vi ønsker å komme lengst mulig. Vi gjorde det bedre enn vi trodde i serien, og i fjor kom vi lenger i sluttspillet enn hva noen trodde. Så vi håper håper å fortsette den kurven, sier Brodahl.

Og drømmen er en kvalifisering til Champions League.

- I sluttspillet kan alt skje og vi kommer ikke noen vei hvis vi ikke setter oss høye mål, forteller Ina Brodahl.

PS. Bækkelaget møter Bodø i kveld klokken 18.00 i Oppsal Arena.

LES OGSÅ: Ellevil jubel for BSKs historiske sølvgutter

LES OGSÅ: Oppskriftmessig seier av BSK

LES OGSÅ: Magnus klar for topplaget i Bundesliga

Artikkeltags