Bekkestua: – Gutta som spiller gjør en kjempekamp, det skal de ha ros for, sier treneren Dusan Poloz.

Tsjekkeren måtte klare seg uten fem av sine beste spillere mot den regjerende mesteren.

Ute var Christian O"Sullivan (strekk), Johannes Hippe (feber), Stian Brevik (lyskestrekk), Erlend Egeland (skulder) og Simen Strømberg (slagskade).

Del på Facebook

Litt surt

Poloz hadde neppe regnet med poeng da han kom til Nadderudhallen lørdag ettermiddag, men sånn som kampen utviklet seg så var det litt bittert å reise tomhendte hjem.

– Når vi bare er ett mål bak seriemesteren, så er det klart at jeg er litt skuffet over at vi ikke får med oss poeng. Jeg synes vi fortjente det, sier Poloz.

Nå skal det sies at Haslum hadde bra kontroll i stort sett hele andreomgang, og ledet med fire-fem mål.

– Jeg mener at vi hadde vår store sjanse på 28-24 til Haslum. Da bommet vi på to kontringer på rad, og klarte ikke å gripe den sjansen vi fikk, sier Poloz.

Haslum ledet 31-27 med under to minutter igjen å spille, og Anders Skiaker Myhra scoret 31-30 målet for BSK/NIF tretten sekunder før slutt.

Tøft for Wahlund

Steffen Wahlund (25) var en av de “nye” spillerne som måtte ta mye ansvar mot Haslum.

– Det var litt tynt, ja. Men vi viser jo at vi kan, sier Wahlund.

25-åringen gjorde “comeback” på håndballbanen for BSK/NIF denne sesongen etter å slitt med akhillesen siden februar da han spilte for Fjellhammer i 1. divisjon.

– Jeg savnet håndballen skikkelig, og jeg synes det er gøy å være tilbake, sier Wahlund, som har spilt for Oppsal, Drammen og Follo.

Så langt i sesongen har det blitt noen sporadiske innhopp, mot Haslum sto Wahlund 60 minutter.

– Formen er ikke der ennå, så det gikk mye på vilje, sier 25-åringen, som scoret fire mål.

– Hva synes du om matchen?

– Vi står bra i forsvar, og jeg synes vi klarer å stoppe Mamelund ganske bra. I angrep har vi sykt mye å gå på, for vi bommer for mye, sier Wahlund.

Røhmer imponerte

Unggutten Espen Røhmer sto også mye i backrekka til BSK/NIF, og 18-åringen gjorde sakene sine bra.

– Det var moro å endelig få prøve seg mot de beste, sier Røhmer.

– Hvordan synes du det gikk?

– Jeg møter mange store sterk gutter, så jeg måtte være litt lur å bruke fart i steden for mye fysisisk kontakt. Og jeg synes det gikk bra, sier Røhmer.

– Hva synes du om kampen?

– Vi gjør det dritbra i forhold til de spillerne vi har med, og det er litt synd at vi ikke får poeng, sier Espen Røhmer.