BEKKELAGET: Helgen 2. og 3. april inviterer BSK/NIF håndballspillere i alderen 13 til 17 år til håndballakademi i Bjørnolthallen.

– Vi ønsker å gi noe tilbake de unge håndballspillerne i nærområdet. Derfor har vi invitert spillere i Oslo, Akershus og Østfold til klubbens aller første håndballakademi, sier markedssjef Alexander Faye-Schjøll.

Unik opplevelse

Målet med håndballakedemiet er å gi unge håndballspillere en positiv opplevelse.

– Vi ønsker de unge spillerne skal få møte de aller beste. Vi har en gjeng gode håndballspillere som er gode forbilder. sier Faye-Schjøll.

Han lover at alle spillerne skal sitte igjen med en positiv følelse etter helgen.

– Vi har satt et tak på 50 spillere. Dette er for at vi ønsker å gi alle en personlig oppfølging. Dessuten blir det overnatting på Quality Mastemyr hotell på Kolbotn. Så det blir mye sosial omgang for håndballspillerne.

Lørdag blir det en økt med trening, før Olympiatoppen holder foredrag om kosthold. Videre skal spillerne få følge BSK/NIF tett før kampen mot Follo, før de avslutter dagen med å spise pizza med spillerne på Egon.

Søndag blir det to økter i hallen. Instruktører for akademiet blir blant andre Espen Lie Hansen (Drammen), Karl Erik Bøhn (Tidligere trener Larvik) og hele BSK/NIF.

Hippe gleder seg

Johannes Hippe ser virkelig frem til å være instruktør for de unge talentene som skal være med.

Les alt om håndball her

Han er glad at det endelig er et fullgodt tilbud i Oslo.

– Jeg hadde veldig lyst å være med på et slikt opplegg da jeg var så ung. Jeg så opp til utøverne, men måtte se kamper fra svensk eliteserie på TV. Derfor er jeg veldig glad for at klubben min setter i gang dette prosjektet, sier Johannes Hippe.

BSK/NIF sier at det fortsatt er plasser igjen og at man kan få mer informasjon om håndballakademiet om man sender en mail til [email protected].

– Det er første gang vi gjør dette, men vi håper virkelig at dette kan bli noe vi gjør hvert år, avslutter Alexander Faye-Schjøll.