Oppsal våknet for sent

- Poengene var viktigst for oss, sier Henrik Eriksen, etter ettmålsseieren over Oppsal.

- Poengene var viktigst for oss, sier Henrik Eriksen, etter ettmålsseieren over Oppsal. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Oppsal sto for en sterk innhenting, men gikk på sesongens tredje strake tap da BSK/NIF vant med ett mål.

DEL

OPPSAL: Det sto 12-12 til pause etter at Oppsal hadde hentet inn ledelsen BSK/NIF hadde gjennom det meste av 1. omgang. Men etter pause raknet det for Oppsal, før de kom tilbake med en sterk sluttspurt som kunne gitt ett poeng.

– I en periode i 2. omgang hadde vi en kollektiv hjerneblødning offensivt. Vi avsluttet altfor tidlig og havnet sju mål bak. Det var helt unødvendig. I tillegg tapte vi et par overtallsperioder, sier Oppsals målvakt Arne Veum.

– Litt merkelig

På en periode på mer enn 15 minutter i 2. omgang scoret Oppsal kun to ganger. Men de kom tilbake.

Da et drøyt halvminutt gjensto av håndballkampen  reduserte Steven Larsson BSK/NIFs ledelse til 23-24. BSK/NIF bommet på sitt siste angrep, noe som ga Oppsal en mulighet til å utligne.

Men Eivind  Grabo ble stoppet både av BSK/NIF-forsvaret og sluttsignalet før han rakk å avslutte.

– Vi lå syv mål bak før vi skjønte at vi måtte gjøre noe offensivt. Et ettmålstap er egentlig litt merkelig. Jeg trodde ikke at vi bare skulle komme tilbake. Den nevnte perioden ødelegger for oss, sier Veum, som i likhet med kollega Per Egil Riddervold i BSK/NIF-målet gjorde en god kamp.

Første seier

Mens Oppsal deppet over et knepent tap, kunne BSK/NIF juble over sesongens første seier. Henrik Eriksen innrømmer at det ikke ble noen stor kamp fra BSK/NIF, men poengene var viktigst.

– Vi tok to poeng på bortebane, og det var deilig. Første stikk gikk til oss, og vi er foreløpig best i by’n.

– Ble kampen jevnere enn du hadde trodd?

– Vi trodde det ville bli enten eller. Vi hadde håpet å skrelle av Oppsal tidlig, men visste at hvis de fikk heng på oss så ville det bli jevnt.

BSK/NIF ble nummer fem i serien i fjor, og har nå tre poeng på tre kamper. Oppsals håndballgutter  har ikke fått den starten de håpet på.. Null poeng og cuptap for 1. divisjonslaget Fram Larvik er status så langt.

Trener Bent Dahl mener problemet ligger i den offensive delen av spillet.

– Vi er langt fra gode nok i angrep til å ta poeng. Vi skaper mange sjanser, men brenner forsøkene. Bakover er vi gode, men vi blir straffet på dette nivået for feil i angrep. I dag møtte vi et sultent lag, som har vært på dette nivået lenger enn oss.

Tekniske feil av Oppsal avgjorde kampen for BSK/NIF, som kunne kontre inn enkle mål før Oppsal våknet. Men da var det for sent.

Artikkeltags