Peter Pan slo alle rekorder

Luna Moqvist snart 4 år følger i sine søskens fotspor. Hun er aktiv deltager på allidretten og syntes det å komme på pallen var kjempegøy.

Luna Moqvist snart 4 år følger i sine søskens fotspor. Hun er aktiv deltager på allidretten og syntes det å komme på pallen var kjempegøy. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

160 barn tok på seg startnummer i årets Peter Pan løp, 60 flere enn fjorårets rekord.

DEL

LAMBERTSETER: Peter Pan Barneidrett, allidretten i Lambertseter IF avsluttet den 7. sesongen med det tradisjonsrike barneløpet på Lambertseter Stadion.

Del på Facebook

I strålende vær strømmet de til, små og store.

Før start kunne arrangøren konstatere nok en gang deltagerrekord. Flere startnummer måtte hentes frem fra klubbhuset og det stoppet ikke før deltager med nummer 160 hadde fått på seg trøya. Så mange startende har det aldri vært før.

I fjor var det rekord med 100 deltagere i regnvær. Arrangøren håpet på en liten økning men at det skulle øke med 60 prosent var over all forventning.

En kilometer

En etter en kom de i mål. Noen synes det var slitsomt og hadde ikke så mye å gi på de siste meterne.

Andre hadde fortsatt litt og la inn det siste på oppløpssiden. Noen hadde en hånd å holde i gjennom løypa som var på en kilometer.

Start og mål på Lambertseter Stadion og løypa går rundt grøntområdet på Lambertseter, merket med sperrebånd og ballonger.

Saft og boller

Etter løpet fikk alle deltagere boller og saft. En etter en ble de ropt opp til seierspallen for å motta diplom og medalje for et flott gjennomført løp.

Bursdagssang ble også sunget for Sigurd Smitt-Ingebretsen, som fylte 4 år.

Artikkeltags