Løvene smilte på hjemmebane

 Bækkelagets løver hadde vunnet alle sine tre kamper da Nordstrands Blad var til stede. Her jubler Simon (b.f.v.), Mats, Kasper, Pål og Anders. Foran fra venstre ser vi Isak, Oskar, Mathias og Nicklas.

Bækkelagets løver hadde vunnet alle sine tre kamper da Nordstrands Blad var til stede. Her jubler Simon (b.f.v.), Mats, Kasper, Pål og Anders. Foran fra venstre ser vi Isak, Oskar, Mathias og Nicklas. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bækkelagets løver vant sine tre kamper i Jacobs Myggstikk-cup i Bækkelagshallen.

DEL

EKEBERG: Med to innlånte gorillaer og to tigre kunne Bækkelagets løver smile etter tre kamper i lørdagens turnering på Ekeberg.

– Det er enkelt å vinne, sier den glade gjengen i kor.

Glede i 26 år

Bækkelagets Sportsklub arrangerte denne turneringen for 26. gang i år, og i år var hele 85 lag med å sette farge på arrangementet.

– Her får spillere i aldersgruppen 6-10 år avslutte sesongen med fotballfest her i nærmiljøet, sier turneringsleder, Jo Evensen, til Nordstrands Blad.

– Fotball er gøy

Etter at Bækkelagets løver hadde slått Oppsal rød 5-3, var det en glad gjeng Nordstrands Blad snakket med. Og det er fotball som teller for den glade løve-gjengen.

– Vi trener hver tirsdag og så har vi en fotballbinge på skolen. Der spiller vi hele tiden. Har ikke vi ball så bruker vi en hanske eller en sko. Fotball skal vi spille, sier Isak.

Eget dommerkurs

Bækkelaget benytter også denne fotballcupen til å rekruttere dommere til klubben.

– Vi hadde et dommerkurs med Monica Larsen. 20 dommere var med og de får dømme under turneringen, sier Evensen.

Turneringen hadde heller ikke blitt noe av uten den enorme innsatsen til alle de frivillige i klubben.

– Foreldrene til barna er utrolig positive til å stille opp for å gjøre denne turneringen til slik den har blitt. Dessuten må vi få skryte av Jacobs som alltid stiller opp. Det er viktig med lokale aktører når vi har slike arrangementer, sier Evensen.

Artikkeltags