Henrik Elvestad signerte for BSK/NIF

Henrik Elvestad (t.v) signerte forrige uke for BSK/NIF. – Han debuterer lørdag, sier Alexander Faye-Schjøll. FOTO:BSK/NIF

Henrik Elvestad (t.v) signerte forrige uke for BSK/NIF. – Han debuterer lørdag, sier Alexander Faye-Schjøll. FOTO:BSK/NIF

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Henrik Elvestad fra Golden Goal signerte for BSK/NIF og skal spille i helgas seriekamp mot Arendal.

DEL

Nordstrand: BSK/NIF håper Henrik Elvestad fra humorprogrammet Golden Goal er med å skape engasjement rundt lørdagens oppgjør mot Arendal i Nordstrandhallen.

– Målet er å få blest rundt håndballen og laget vårt, sier markedssjef i BSK/NIF, Alexander Faye-Schjøll, til Nordstrands Blad.

Skal spille

Henrik Elvestad møtte sine lagkamerater for første gang tirsdag.

– Han er ikke god i håndball, men vi har lovet at han skal få spilletid. Vi håper at han lærte noen triks under tirsdagens trening, sier Faye-Schjøll.

Han påpeker at Arendal er et lag de MÅ vinne mot lørdag.

– Men om det står uavgjort ett minutt før full tid, får han spille da?

– Vi skal gi han litt tid i starten i kampen og så får vi se om det lar seg gjøre utover oppgjøret. Men han skal være med laget hele lørdagen og vi håper at dette vil trekke tilskuere til Nordstrandhallen klokken fire, sier Faye-Schjøll.

Henrik Elvestad, som har vært på en håndballtrening i sitt liv, regner med å få juling lørdag.

– Jeg var på en trening når jeg var 11 år. Men jeg har sett mye håndball på TV og vet at det er ekstremt fysisk. Jeg er i dårlig form, og jeg regner med jeg får juling lørdag, sier Henrik Elvestad til Nordstrands Blad.

Under tirsdagens trening øvde Elvestad og laget inn et trekk til helgas kamp.

Håper på mål

– Jeg håper jeg scorer lørdag og gjør jeg det vil det overraske meg stort. Da vil jeg faktisk sette spørsmålstegn ved nivået, ler Elvestad.

Han gir også skryt til klubben for at de gir ham sjansen til å spille på så høyt nivå.

– Det er kult at en klubb som spiller på så høyt nivå er villig til å gi meg sjansen. Meget sporty, avslutter Henrik Elvestad.

Arendal ligger før lørdagens oppgjør på fjerde plass, fire poeng foran BSK/NIF.

Innslaget vil bli sendt på Golden Goal som går på TV2 fredager.

Artikkeltags