Gå til sidens hovedinnhold

Storkoste seg på Norway Cup

Artikkelen er over 3 år gammel

11-åringene i Holmlia fotball har tidligere hentet erfaring fra mindre cuper, men i år var turen endelig kommet til Norway Cup.

EKEBERG: – Det er kult. Det er spesielt å spille fotball på Norway Cup, møte lag vi aldri har møtt før, sier Daniel Ismail (11).

11-åringen er en ivrig fotballspiller på Holmlia, og har det midt i blinken på sletta med kamper og det hele sammen med lagkameratene.

– Jeg har gledet meg lenge. Vi samarbeider godt, vi kjefter ikke på hverandre, laget er gode venner og vi gjør alt for å vinne, sier Daniel.

Begynte med seier

Og Holmlia fikk en fin start på fotballuken med 3-2 seier over Koll søndag.

– Vi samarbeidet veldig bra. Vi hadde mange sjanser, sier Noah Aimar (10).

Videre ble det 4-4 mot Tønsberg FK, 5-1 seier over Gran IL og 3-2 tap for Ullern IF Fires, 1-1 mot Nordstrand og 1-4 tap for Oppegård IL i de fem neste kampene.

– Vi er meget fornøyd, sier trener Cay Gonzales.

Han mener at Norway Cup har vært positivt for laget.

- Det har vært veldig bra for samholdet. Generelt har det vært en bra opplevelse. De har snakket om det siden de var små, sier Gonzales.

Ni nasjonaliteter

Holmlia G11 er til sammen 13 spillere fra blant annet Chile, Tyskland, Syria, Kurdistan, Pakistan, Romania, Marokko, Scotland og Peru

- Vi har ni forskjellige nasjonaliteter. Vi er et FN-lag. Det går helt fint og på Holmlia er det sånn det er. Det samler oss mer enn det splitter oss, treneren.

- Hvilke språk går det i?

- Det går i norsk og "kebabspråk, mye slagord, forteller Cay Gonzales.