KASTELLET: I månedsskiftet mars-april arrangeres det en stor turnering i Ålesund hvor over 100 lag fra hele Norge møtes til dyst. Til denne turneringen ønsker Oslo Volley å ta med alle sine juniorer, og for at alle skal få råd til å bli med skal det nå selges førstehjelpsutstyr fra Norsk Folkehjelp.
– Vi ønsker at alle kan reise og at egenandelen blir så liten som mulig, sier klubbens leder og trener John Walstad.
– Vi har 450 særdeles nyttige produkter som skal selges og halvparten av alle pengene går direkte til laget. Klarer vi dette har vi nesten fullfinansiert turen og derfor ber jeg alle i nærområdet til å støtte opp om prosjektet, sier Walstad.

Lærevillig gjeng

Nordstrands Blad overvar treningen til juniorjentene og sammen med Walstad er også elitespilleren Mari Lauvstad med som trener.
– Fordelen med vår klubb er at vi alltid har elitespillere som trenere for de aldersbestemte lagene, dette er motiverende for alle og kvaliteten på treningene blir høy, sier Walstad som har som målsetting at alle skal få muligheten til å nå så langt som mulig som volleyballspiller.
– Det er jo veldig gøy å se hvor mye innsats og hvor lærevillig denne gjengen er, avslutter Walstad. Polske Ada Slusarczyk (14) er en jente med mange talenter. I tillegg til å vise strålende takter med volleyballen, vier hun mye av fritiden til dans.
– Volley og dans er en glimrende kombinasjon og jeg synes det er skikkelig gøy. Håper at dansegruppa jeg er med på kan underholde i pausen på elitekampene, sier Ada som også synes det er en fin idé å skulle samle inn penger til Ålesund-tur.
– Vi har veldig lyst til å reise og det er ikke alltid like lett å få inn penger. Derfor synes jeg det er fint at vi som lag kan gjøre en innsats og det er lurt å ha noe å jobbe for, sier Ada før hun viser alle på treningen hvordan man skal serve en volleyball.