Søberg stoppet nesten alt

Stefan Søberg stoppet 51 skudd i gårsdagens kamp. – Det er alltid gøy å ha mye å gjøre, sa han etter kampen.

Stefan Søberg stoppet 51 skudd i gårsdagens kamp. – Det er alltid gøy å ha mye å gjøre, sa han etter kampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Manglerud Star åpnet årets hockeysesong borte mot Lørenskog. Selv om laget var et par hakk dårligere enn vertene, så kan det bli en lovende sesong.

DEL

Lørenskog: Manglerud Star savnet i går litt pondus i laget. Klubben venter fortsatt på at lisensen til fem spillere skal bli godkjent og derfor mønstret de et meget ungt og urutinert lag søndag kveld. Men målscorer Dan Fredrik Nygård har stor tro på at laget vil få en god sesong i år.

– Det var bra innsats i dag. Lørenskog er sterkere enn oss på papiret og det ble litt tynt med alle de unge og urutinerte spillerne. Men all ære til de som spilte, de gjorde en god kamp, sa han etter kampen.

Endelig i gang

Selv om vertene kunne innkassere poengene etter 3-1 seieren, var det bra å få unna første seriekamp.

– Det er kjempedeilig å komme i gang igjen etter en lang sommer. Det var også kjekt å få åpnet målkontoen i første kamp og det skal komme enda flere, lover Dan Fredrik Nygård.

Strålende keeper

Lørenskog vant sjansestatistikken 54-30 og den 17 år gamle keeperen Steffen Søberg gjorde en glimrende kamp mellom stengene.

– Det var en del å gjøre og jeg føler det gikk greit i dag. Men forsvaret foran gjør jobben i dag og tvinger de å skyte på distanse, sa han beskjedent etter kampen.

Også lagets supportere, Green Army, er fulle av lovord om den unge keeperen.

– Søberg er noe for seg selv. Se på alle redningene han gjør i dag. Han står en fantastisk kamp og er bare 17 år, skryter Lisbeth Halvorsen.

Støtt laget

Supporterne gjør også en meget god figur på tribuna og er med på å piske opp spillerne på isen. Men de savner også litt mer engasjement fra innbyggerne på Nordstrand.

– Vi er 15-20 mann som følger laget hele sesongen. Men det er fortsatt litt labert oppmøte på hjemmekampene våres. Det er de samme du ser hver gang det er kamp og vi savner litt lokalt engasjement, sier Vegard Solberg, Haakon Thon og Lisbeth Halvorsen i Green Army.

Artikkeltags