NORDSTRAND: Bakspilleren banket inn hele 13 nettkjenninger i 35-30-seieren.

- Jeg hadde en god dag, smiler Amanda.

Samtidig berømmer hun sine lagvenninner for at det gikk Nordstrands vei til slutt.

- Vi jobbet godt sammen. Det var veldig deilig å vinne denne kampen, fastslår toppscoreren.

Avsluttet sterkt

For lenge så det ut som om gjestene fra Kristiansand skulle stikke av med poengene. Etter en tett og jevn 1. omgang - der gjestene til slutt gikk til ledelse med ett mål - koblet Vipers fullstendig grepet om kampen rett etter sidebytte. Etter fem minutter av 2. omgang ledet Kristiansand-laget med fire mål.

Nordstrand ga imidlertid ikke opp, og vertene brukte kun seks minutter på å utligne Vipers-ledelsen. Lagene fulgte hverandre deretter til 27-27, men da satte først Lillann Eeg Kjærnsmo inn 28-27 for NIF.

Så fulgte et Amanda Kurtovic-show av de helt sjeldne. Bakspilleren scoret seks av NIFs syv siste mål, og sørget for at vertene stakk fra til en komfortabel seier.

- Jeg er fornøyd så lenge vi vinner, så det var det viktigste. Men det var gøy å treffe som jeg gjorde på slutten. Likevel irriterer jeg meg alltid over de gangene jeg har bommet, ler Amanda.

Jakter fjerdeplass

Bakspilleren var ikke fornøyd med alt NIF leverte i onsdagens hjemmekamp.

- Vi var dårlige i forsvar, spesielt i 1. omgang. Jeg syntes vi skjerpet oss litt i andre; da klarte vi å tette igjen i midten.

Amanda understreker at det fortsatt er mye igjen å spille om, selv om medaljekampen er avgjort.

- Vi kjemper om fjerdeplassen, og den har jeg lyst på, fastslår stortalentet.

Dessverre for Nordstrand vant tabellfirer Tertnes borte mot Stabæk 22-21 onsdag, så det er fortsatt ett poeng opp fra NIFs femteplass.