NORDSTRAND: – Vi har hatt en kanonsesong. En femteplass er helt utrolig, mener BSK/NIFs spillende trener, Michael Bech Rehnquist.

Det nyopprykkede laget har imponert alle denne sesongen, og uansett resultat i lørdagens kamp hadde sesongen vært en kjempesuksess. Med seier mot Follo kunne imidlertid BSK/NIF passere Akershus-laget på tabellen, og vertene passet på å gi publikum nok en jubeldag i Nordstrandhallen. Selv om det lenge var jevnt, var det til slutt BSK/NIF som nok en gang kunne juble på hjemmebane.

– En femteplass er rett og slett en bragd av oss. Alle dømte oss nord og ned før sesongen, sier Bech Rehnquist.

Godt å være underdog

Også kaptein Henrik Eriksen er strålende fornøyd med å ende på femteplass.

– Det har gått over all forventning denne sesongen. Vi har motbevist det alle tippet på forhånd, og nå får vi bare prøve å toppe dette neste år, smiler Eriksen.

Han tror BSK/NIF har nytt godt av å være tippet langt ned.

– Som nyopprykket lag har vi ikke hatt noe å tape, og vi har vært underdog i de fleste kampene vi har spilt. I de kampene vi har vært favoritter, har vi hatt litt høyere skuldre, mener Eriksen.

Bech Rehnquist har også en annen forklaring på suksessen:

– Vi har et fantastisk angrepsspill, der vi har veldig mye å variere med. Er det noen som ikke har dagen, har vi noen andre spillere å sette inn som kan gjøre helt andre ting, sier den spillende treneren.

Europacupen glapp

Det eneste skåret i gladen lørdag var at europacupplassen glapp. Hadde bronsevinner Runar tatt poeng fra ØIF Arendal hadde BSK/NIF også passert sørlendingene på tabellen, men Arendal vant med seks mål mot Runar.

Mandag er det trekning for sluttspillet. Der kan BSK/NIF møte alt fra første- til fjerdeplass i årets seriespill.

– Det blir en bonus for oss, men vi har muligheter til å slå nedenfra også der. Jeg tror ikke det er så mange som har lyst til å møte BSK/NIF etter det vi har levert i år, sier Michael Bech Rehnquist.