Kapret poeng mot Vålerenga

Jonas Oppøyen (midten) fikk det tøft mot Martin Hansen og målvakt Steffen Søberg.

Jonas Oppøyen (midten) fikk det tøft mot Martin Hansen og målvakt Steffen Søberg. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

MS Hockey tok et meget viktig poeng hjemme mot storfavorittene Vålerenga søndag kveld.

DEL

MS Hockey - Vålerenga 2-3 (etter straffer)

MANGLERUD: MS Hockey lå under med 0-2 etter den første perioden mot serietoer Vålerenga i søndagens Get liga-runde.

Da var det nok få blant de 458 tilskuerne som trodde på noe annet enn en oppskriftsmessig Vålerenga-seier, men kaptein Martin Hansen og resten av MS hadde bedre hensikter enn som så.

- Jeg sa det før kampen at vi hadde gode muligheter til å ta poeng fra Vålerenga - og jeg var heller ikke i tvil da vi lå under med 0-2 etter den første perioden. Vi gikk ut i midtdperioden med en solid laginnsats og fikk også lønn for strevet da Joacim Sundelius og Mats Knutsen scoret hver sin gang og utliknet med det til 2--2, forteller Hansen til Nordstrands Blad.

VIF best på straffer

Det ble ingen mål i den tredje perioden - og helller ingen i det påfølgende overtidsspillet. Dermed måtte kampen avgjøres på straffeslag.

Martin Hansen var den eneste av de grønne som maktet å overliste Patrick DesRochers i VIF-buret, mens Manglerud-gutten Mathias Trygg ble gjestenes helt da han satte den avgjørende straffen bak Steffen Søberg og sikret St. Halvards menn to poeng.

En fornøyd lagkaptein

Martin Hansen hater å tape kamper, men var allikevel godt fornøyd etter søndagens Oslo-derby.

- Vi gjør en veldig bra kamp og vi hadde klare nok sjanser til å vinne, men det var to meget dyktige målvakter på isen denne søndagen, sier Hansen.

- Vi klarer å spille oss til ett poeng mot en presumptivt bedre motstander, selv om jeg selvfølgelig aller helst hadde sett alle tre poengene bli igjen her på Manglerud.

- Det jeg er mest fornøyd med er hvordan vi kommer tilbake etter å ha ligget under med 0-2. Vi begynte å gå på skøyter og tacklet backene dems, slikt gir ofte tellende resultater, avslutter lagkaptein Martin Hansen til Nordstrands Blad.

Ps. Førstkommende torsdag borte mot Frisk er landslagsmålvakt Lars Haugen formelt spillleklar for MS. Han er på utlån fra Lørenskog ut sesongen.

Artikkeltags