Kunne smile til slutt

Tunet-kaptein Lars Harald Eide kunne smile sammen med sin trener Bjørn-Erik Thorp etter seier over naboen fra Bekkelaget.

Tunet-kaptein Lars Harald Eide kunne smile sammen med sin trener Bjørn-Erik Thorp etter seier over naboen fra Bekkelaget. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bækkelaget sjokkåpnet i Høyenhallen, men fjorårets serie- og Norgesmestere kom sterkt tilbake.

DEL

HØYENHALL: Søndag var det seriestart og samtidig duket for et realt lokalderby da Bækkelaget gjestet Tunet i Høyenhallen.

Les også: Sagene tapte for Sarpsborg: – VI kommer tilbake


Nyopprykkede BSK var levnet få sjanser til å reise hjem med poeng i forkant av møtet med fjorårets vinnere av ”The Double”, Tunet IBK, men laget gikk ut i et forrykende tempo og ledet med 0-2 midtveis i den første perioden etter mål av Morten Lund og Kikki Austad.
 
– Vi starter kampen meget bra og får to tidlige mål. Vi burde vel strengt tatt ha utnyttet Tunet sin dårlige start med å sette inn det tredje og fjerde målet også, men Tunet er Tunet og de kom sterkere tilbake kan man si, sier BSK-kaptein Thomas Haaland til Nordstrands Blad.

Premierenerver

Tunet kom virkelig sterkere tilbake, selv om laget var tydelig preget av premierenerver i den grad slikt også rammer så meritterte spillere som hos Høyenhall-klubben.
 
Hjemmelaget fikk en redusering ved Patrick Gundersen før den første pausen, de la på tre nye mål i midtperioden ved Runar Snellingen, Thomas Rognlien og Ola Sætrang – og da Martin Gulbrandsen ble eneste målscorer i den siste perioden, ja da ble Tunet oppskrifsmessig vinnere med 5-2 i seriepremieren mot BSK.

Ikke uventet

Tunet-trener Bjørn-Erik Thorp bedyrer at BSK sin sjokkåpning ikke kom uventet;
 
– Vi ble overhodet ikke sjokkert over åpningen til BSK, det var faktisk en slik start på kampen vi hadde forventet, men det som ikke er bra er hvordan vi i Tunet innleder kampen.
 
– Vi ga dem den ene gratismuligheten etter den andre fordi vi ikke var skjerpet og mistet ballen i alle tenkelige posisjoner, sier Thorp, og legger til;
 
– Det gledelige er at vi ikke er dårlige så altfor lenge, vi fikk etter hvert orden på det hele og fremstod mer og mer slik som Tunet skal være bekjent av å spille innebandy, avslutter Thorp, som sa seg rimelig fornøyd med seriestarten.

Artikkeltags