Skuffende av Manglerud Star

 Martin Vethe har satt inn 1-1. Arnar Førsund, Stian Nikodemussen, Victor Larsson og Torgeir Hoås jubler med målscoreren.

Martin Vethe har satt inn 1-1. Arnar Førsund, Stian Nikodemussen, Victor Larsson og Torgeir Hoås jubler med målscoreren.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Seriestarten ble ikke som forventet.

DEL

OPPSAL:  – Vi hadde nok sjanser til å avgjøre kampen og presset gjennom hele 2. omgang, sier Manglerud Stars kaptein og målscorer Martin Vethe.

Svak 1. omgang

Bortelaget tok ledelsen midtveis i 1. omgang. Et frispark ble slått inn i feltet og ble stusset forbi en litt utmanøvrert keeper Kim Deinoff.

Arnar Førsund var nære på å utligne ledelsen med en heading, men Nest-Sotras keeper fikk fistet ballen til side for mål.

– Vi var veldig dårlig før pause og slapp Nest-Sotra litt inn i kampen. De fikk spille det spillet de hadde kommet hit for, sier Vethe.

Etter pause styrte Manglerud Star det hele. De presset høyt på banen, og Nest-Sotra slo langt og vekk da de fikk tak i ballen. Men Manglerud Star slet med å skape de helt store sjansene.

Det kunne endt med null scoringer for laget, hvis Vethe ikke hadde fått foten på et innlegg.

– Niko (Stian Nikodemussen) skyter og det så ut som ballen er på vei utafor. Men så får jeg kastet fram en fot og får pirket inn ballen.

Tilbake i Oslo

Kim Deinoff debuterte i mål for Manglerud Star etter overgangen fra Løv Ham.
Han er opprinnelig Skeid-gutt, men spilte for Abildsø i tre sesonger på slutten av 90-tallet.

33-åringen fikk en langt roligere ettermiddag enn Stian Steffensen i Nest-Sotras mål.

– Vi fikk satt mye mer fart på ballen etter pause, og det ville ikke vært umulig for oss å få pirket inn en scoring til.

Deinoff synes de siste 45 minuttene var godkjent, selv om det bare ble uavgjort i en kamp hvor Manglerud Star var store favoritter.

For opprykksfavoritten Manglerud Star er uavgjort hjemme Nest- Sotra ikke bra nok.

– Men det var godt for oss at denne kampen kom tidlig. Vi ser at vi ikke får noen ting gratis, sier Deinoff.
 

Artikkeltags