Svak forestilling av MS

MS-trener David Livingston var alt annet enn fornøyd etter tapet for Stjernen søndag

MS-trener David Livingston var alt annet enn fornøyd etter tapet for Stjernen søndag Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Manglerud Star spilte en svak kamp og tapte 2-3 for tabelljumbo Stjernen.

DEL

MS Hockey - Stjernen 2-3 (1-2,1-1,0-0)

MANGLERUD: Stjernens mannskap viste at sist serierundes 4-1-seier over Storhamar ikke var et blaff. Mot Manglerud Star ville laget mest og vant alt i alt en fortjent seier i Manglerudhallen.

Meget skuffet trener

Det var en meget skuffet David Livingston Nordstrands Blad møtte i garderoben bare minutter etter at sluttsignalet lød;

– Dette var overhodet ikke bra, vi hadde våre gode sjanser, men evnet ikke å putte mer enn to mål bak Pål Grotnes, forteller en skuffet MS-trener.

6 mot 3

I kampens siste 21 sekunder spilte Manglerud Star med seks utespillere mot Stjernens tre, men selv dette klarte ikke hjemmelaget å utnytte. Pål Grotnes viste hvorfor han er landslagskeeper og resten av Stjernen leverte noen heroiske sluttminutter - ergo endte det med et forsmedelig tap for Manglerud Star, som nå bare ligger poenget foran Østfold-klubben.

– Hadde jeg visst hvorfor gutta ikke presterer bedre så hadde jeg gjort de nødvendige grepene, men heldigvis så er det et opphold i seriespillet nå - og den tiden skal vi bruke på å finne ut av saker og ting, fortsetter Livingston.

– Skuffet over importene

David Livingston og assistenttrener Ove Sundelius var også enige om at de norske spillerne på laget leverte en brukbar kamp, men ellers var duoen ikke spesielt fornøyde;

– De utenlandske importene våres minus Travis Vermeulen og Casper Santanen må prestere bedre, vi forventer oss mye mer fra dem, avslutter trenerne ovenfor Nordstrands Blad.

Ps. Frisk klarte å beseire Lørenskog med 5-4 i ordinær tid, dermed krøp Asker-laget forbi MS på tabellen - kanskje det er godt det er landslagspause for MS fra og med i morgen.

Artikkeltags