Kampen mellom MOT og Redd Barna ble underholdende for dem som var til stede på finalearenaen på Ekebergsletta. Begge lag hadde flere store sjanser i tillegg til at kampen bar preg av flere skader hos begge lag.

Se kampen i opptak her: noblad.no/direktestudio.

Statsminister Jonas Gahr Støre var én av dem som fikk skade, og fikk en strekk bak låret.

Det ble 1-1 i ordinær tid, og kampen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Der var MOT sterkest etter straffemiss av blant andre Støre.

Støre skled i skuddøyeblikket og hinket tilbake til midtstreken.

– Standfoten sviktet. Det ble en ynkelig straffe, smilte han.

Artist Chris Holsten ballen klinket til så det sang i nettmaskene etter bare fire minutter og sørget for 1-0-ledelse til MOT.

De svartkledde kunne lagt på til 2-0 like etter, men programleder Carsten Skjelbreid gjorde to gode redninger på rappen.

Youtuber Sander Austad «Randulle» Dale headet ballen i eget mål senere i første omgang. Senere måtte han av med skade. Det måtte også TV-profil Wanda Mashadi. Komiker Nils Ingar Aadne måtte i likhet med Støre gi seg med en strekk.

«Det viktigste vi gjør i Verdikampen, er å promotere gode verdier for barn og unge. I år er det inkludering, trygg deltakelse for barn, og fred i verden vi vil sette ekstra søkelys på», har Norway Cup uttalt i en pressemelding.