NEDRE BEKKELAGET: I København slutter de seg til syklister fra resten av Norden i dette enestående veldedighetsrittet.

Syklistene er delt inn i lokale team, som gjennom et helt år har skaffet seg egne sponsorer blant privatpersoner, bedrifter og organisasjoner, - og sponsormidlene går uavkortet til barnekreftsaken i alle de nordiske landene!

Ormsund Lions og Direkte Rørservice AS, to av sponsorene, hadde gleden av å ønske "vårt" team lykke til på den lange turen til Paris, med en liten sjampanjefrokost på det nyåpnede Fjordtunet, Nedre Bekkelaget før avreise.

De tre lokale heltene fra Malmøya; Hella Yngsdal, Petter Hågenrud og Jarle Kristiansen gru-gleder seg til turen, forteller de oss.

Hella og Petter har vært med en gang før, mens Jarle er førstereisgutt. De sykler ti etapper på mellom 180 og 190 km, kun med en innlagt hviledag.

De tre forteller oss at hele teamet har trent målrettet sammen siden i fjor høst, så de er godt forberedt på det som venter dem. Vi kan ikke annet enn å imponeres og ønsker lykke til på turen.

Med en blanding av ærefrykt og misunnelse vinker vi vårt team bestående av 24 gulkledde syklister på sine gullakkerte sykler av sted, med motorsykkeleskorte foran og bak, ut på Mosseveien.

Det er ikke for sent å bli med og sponse dette flotte spennende og morsomme initiativet. Ormsund Lions har gitt 10.000 kroner - og oppfordrer andre foreninger og lag til å støtte dette gode formålet.

Vil du være med å støtte barnekreftsaken ved å sponse disse flotte syklistene, og følge deres vei til Paris, kan du gå inn på denne linken og lese mer www.team-rynkeby.no. Der kan du også lese om hvor navnet Rynkeby kommer fra og hvordan det hele startet for flere år siden.