Gå til sidens hovedinnhold

Tid for å snu, byråd Berg!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Oslo kommune har vedtatt å være en "aldersvennlig by". Byråd Berg har med brask og bram, og uten involvering av de mest berørte, vedtatt å legge om trikkelinjen fra Nordstrandsplatået til sentrum.

Dette er et meget uvennlig tiltak som rammer eldre, uføre og andre med bevegelseshemming som ikke holder "MDG-standarden" for førlighet. De er avhengige av rullator, spaserstokk, krykker eller rullestol, noe som ikke passer inn i den boblen MDG-byråden befinner seg i.

Omleggingen vil føre til en langt vanskeligere hverdag for personer med bevegelseshemming som vil ta trikken fra Nordstrandsplatået til sentrum. Det blir en altfor lang avstand fra trikkestoppen i Bjørvika til korresponderende linjer for T-bane, trikk og buss på Jernbanetorget.

Oslo har vedtatt at byen skal være en "aldersvennlig" by, men dette vedtaket til byråd Berg går i stikk motsatt retning - det er meget aldersuvennlig!

Det bør legges merke til at Nordstrand MDG er uenig med sin egen byråd. Det er tid for å snu i saken, byråd Berg!

Les også

Politikere på krigsstien: – Nedleggelsen av linje 18 rammer tusenvis av reisende på Nordstrand!

Les også

Politikeropprør på Nordstrand etter at 18-trikken forsvant. Slik svarer Ruter

Les også

Lokalpolitikere på Nordstrand vil ha tilbake trikkerute til Rikshospitalet. Her er deres forslag

Les også

Sebastian vil ha trikkelinje fra Nordstrand over Grønland – nå har han laget en underskriftskampanje: – Vi skiller bydelene fra hverandre

Les også

Den nye trikketraséen for Ekebergbanen har åpnet – dette mener folk om endringene: – Veldig upraktisk

Les også

Nå er 18-trikken til Nordstrand historie – mandag åpnet den nye traseen: – Tror dette er noe folk blir vant til, sier Lan Marie Berg

Les også

I dag får Ekebergbanen ny trasé