Holmliaskolenes musikkorps og Prinsdal Toppåsen skolekorps hadde en vellykket samarbeidskonsert på Hauketo skole onsdag 26.4. Korpsene spilte litt hver for seg og litt sammen. Vi var også så heldige å få med oss et lite band og Frode Vassel på vokal. Repertoaret spente fra tradisjonelle marsjer og til dagens populærmusikk.

Konserten startet med en avdeling hvor aspirantene fikk vist fram hva de har øvd på i vår. Neste på programmet var Prinsdal Toppåsen skolekorps som framførte blant annet «Happy» og «Washington Post».

I pausen var det kaker og loddsalg til inntekt for korpsene. Etter pausen fikk publikum høre Holmliaskolenes musikkorps spille blant annet James Bond-låta «No Time to Die» og «Raiders March» fra Indiana Jones.

Til slutt kom begge korpsene på scenen og spilte fellesnumrene «Gammel Jegermarsj» og «Hold On, I`m Coming» til stor jubel.

Samarbeidet kom i stand da Prinsdal Toppåsen skolekorps ønsket et prosjekt med Holmliaskolenes musikkorps for å øke rekrutteringen til korpsene. Prinsdal Toppåsen skolekorps fikk tildelt støtte fra OBOS for å gjennomføre en felles marsj. Holmliaskolenes musikkorps tente på idéen og foreslo å arrangere samarbeidskonserten i tillegg.

Hvis du gikk glipp av konserten eller vil høre mer korpsmusikk, er det mulig å få med seg fellesmarsjen lørdag 3. juni. Korpsene vil marsjere fra Toppåsen til Holmlia senter. Korpsene spiller også her hver for seg og noe sammen. Etterpå blir det mulig å prøvespille instrumenter og melde seg inn i sitt lokale korps. Vi håper mange vil komme og bli bedre kjent med våre korps.