Klokken 19.55 starter sendingen av årets Melodi grand prix finale, og blant ti låter er det to lokale artister som skal kjempe om å få representere Norge i Eurovision-finalen i Italia mai 2022.

Finalen finner sted på H3 Arena på Fornebu utenfor Oslo, – men bare for 500 personer, og sender direkte på NRK, skriver NTB.

– Kjempebonus om jeg vinner

Den tidligere A1-artisten, Christian Ingebritsen, som bor på Abildsø skal delta med den selvskrevne låten «Wonder Of The World». Da Nordstrands Blad snakket med Ingebritsen i januar fortalte han at låten handler om hvordan det er å elske og å bli elsket.

Han går på som nummer syv på skjermen.

– Jeg håper dette er året jeg får representere Norge i Eurovision, samtidig er forventningene at jeg får vist frem den nye låten min, også er det kjempebonus om jeg vinner, sa Ingebritsen i januar.

En metafor for voksne

Frode Vassel fra Holmlia skal delta med låten «Black Flowers», en låt han har skrevet sammen med Benjamin Larsen, Niklas Rosström og Celine Alette Pedersen Breivoll.

Han går på som nummer seks i rekkefølgen.

– I låten er Black Flower tenkt som en metafor for oss voksne som tar avgjørelser på ting vi vet ikke er rett, men vi gjør det likevel. Det er deilig og komfortabelt å fortsette vår levemåte selv om vi vet at det er skadelig for miljøet. Det er vanskelig å kutte ned på levestandarden, sa Vassel til Nordstrands Blad i januar.