Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke på E6 inngående ved Mortensrud. To biler skal være involvert, og det er snakk om mindre personskader.

– Litt kø forbi ulykkesstedet, skriver politiet på Twitter klokken 16.46.

Veitrafikksentralen melder like etterpå om at først ett felt, og deretter begge felt i nordgående retning (mot Ryen) er stengt på grunn av ulykken. Trafikken kan likevel passere i kollektivfeltet.

Klokken 17.22 skriver Veitrafikksentralen på Twitter at strekningen er åpen for vanlig trafikk igjen.

Allerede klokken 17.40 kommer det en ny melding fra Veitrafikksentralen, om at venstre felt i nordlig retning på E6 igjen er stengt på grunn av et trafikkuhell. Noen minutter senere meldes det om at to felt er stengt, men at trafikken passerer i kollektivfeltet. Politiet skal være på stedet.

Politiet skriver på Twitter at det har vært en ny trafikkulykke på E6 inngående, denne gang ved Klemetsrud. Tre biler er involvert.

- Alle involverte personer er oppegående, men får legetilsyn, melder politiet 18.21. De skriver også at det er kødannelse på stedet.

Litt før halv syv på lørdagskvelden melder Veitrafikksentralen at veien nå er ryddet.

- Bilene er nå fjernet fra stedet. To personer blir tatt med av ambulanse. Snakk om påkjørsel bakfra og det blir opprettet anmeldelse, oppsummerer politiet litt før klokken 19 lørdag kveld.