Hvis ikke omsetningen øker tilstrekkelig vil Joker'n på Ulvøya bli lagt ned ved påsketider. I dag har vi et kjempetilbud med en nærbutikk som lever opp til navnet. Ingen har mer enn ti minutter å gå til butikken som i tillegg til kolonialvarer også rommer post i butikk.

Strømkostnadene har selvsagt satt kniven på strupen, men hovedproblemet er at ikke omsetningen er høy nok. Egentlig burde de 300 husstandene på øya være nok til å bære en butikk av denne størrelsen i følge Qamar Zaman som driver Joker'n. Hvis alle handler litt mer eller aller helst handler det meste av basisvarene der vil vi kunne fortsette å nyte godt av det flotte tilbudet.

Les hva daglig leder Qamar Zaman sier selv i denne saken: Frykter han må legge ned lokalbutikken: – Tøffe tider

Joker'n har selvsagt et mindre vareutvalg enn Meny og Rema 1000 på Sæter og heller ikke de samme tilbudene. Det er prisen vi må betale for å ha en nærbutikk. Likevel - det er utrolig hva Qamar&co får plass til på hyllene! Til og med utvalget av middagsmat er ikke så verst etter hvert. Har du ekstra ønsker er de lydhøre. Jeg hører med blant dem som handler det meste på Joker'n og lever faktisk godt med det.

Jeg tør nesten ikke å tenke på konsekvensene hvis Joker'n blir borte. Spesielt ikke for de som bor i eldreboligene, de som ikke har bil og oss som ofte glemmer noe vi skulle ha hatt til middagen. Og hva med alle postpakker som ikke får plass i postkassa eller hvor du må vise ID for å hente dem ut? Opp på haugen for den minste ting.

På vegne av mange Ulvøybeboere.