Nå skal Tuba Tuba erobre Rockefeller

GIRER OPP: Mats Oven (f.v.), Stian Fjeld Engen, Syver Breiby, Anders Korsmo Løland og Truls Johnsen i Tuba  Tuba.  Trygve Dyrstad var ikke tilstede. Foto: Aleksander Hauge

GIRER OPP: Mats Oven (f.v.), Stian Fjeld Engen, Syver Breiby, Anders Korsmo Løland og Truls Johnsen i Tuba Tuba. Trygve Dyrstad var ikke tilstede. Foto: Aleksander Hauge

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

For første gang skal det lokale bandet Tuba Tuba ha egen konsert på Rockefeller. – Det blir en utrolig opplevelse, sier guttene selv.

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ: Tuba Tuba er et seksmannssterkt band fra nordstrandsområdet, som først møttes på musikklinja på Manglerud videregående skole i 2008.

De har hatt en rekke lokale sceneopptredner, og utga sitt første album, «Alt forandres», i 2013.

I forbindelse med sitt nye album, «Ingen Konfrontasjoner», ønsker bandet nå å ta steget til et nytt nivå.

Denne gangen på store Rockefeller i Oslo, hvor gutta garanterer et kjempeshow .

LES OGSÅ: Seksstjernes skolerevy på Manglerud vgs.

Utfordrer seg selv

– Vi ønsket å steppe opp gamet litt, gi oss selv en skikkelig utfordring. Derfor velger vi nå å sette opp vår egen konsert på Rockefeller, sier Mats Oven til Nordstrands Blad.

Bandet har de siste par årene spilt på alt av små og store klubbscener i Oslo, men Rockefeller fredag 13. mars blir bandets største konsert hittil.

– En av grunnene til at vi setter opp denne konserten på Rockefeller, er at vi ønsker å spre musikken vår ut til et mer voksent publikum. Forhåpentligvis kan vi nå ut til flere enn fulle ungdommer på nattestid, sier bassisten Stian Fjeld Engen med et smil.

LES OGSÅ: Terningskast 4 til Kongshavnrevyen 2015

– Unik greie

Det fargesprakende livebandet har det siste året vist seg som et av Oslos mest interessante og nyskapende liveband.

På Rockefeller vil publikum, ifølge dem selv, få en unik totalpakke servert fra scenen.

– Det blir en veldig kul pakke, hvor vi kommer til å ha flere celebre gjester med oss på scenen, forteller tubamedlem Anders Løland.

– I tillegg skal vi ha korister og en egen blåserrekke, flydd inn fra Danmark. Vi kommer også til å ha skuespillere fra «Det andre teatret», og som en verdig finale på kvelden skal DJ Ralph Myerz spille på etterfesten. Jeg tror det blir en helt unik greie, fortsetter Løland.

LES OGSÅ: Røde Hatt på Oppsal er konkurs

Heftig konfetti

Bandet, som ble invitert på julebordet til Pyroteknikk AS på grunn av sin heftige bruk av konfetti på scenen, har den siste tiden takket nei til spillejobber i Oslo. Dette for å kunne gi alt på fredagens konsert.

– Det er viktig for oss at folk ikke har sett oss rett før Rockefeller. Det har faktisk vært litt kjipt å ikke kunne være ute å spille i helgene, men nå skal vi i hvert fall gi alt på konserten på fredag, avslutter Mats Oven.

LES OGSÅ: UKM er størst i Østensjø

Artikkeltags