Husk å melde deg på UKM

TALENT: Edvard Dahl Thoresen har gjort seg bemerket både med lokale opptredener og ikke minst i fjorårets MGP junior. Her fra UKM Østensjø 2017. Også i år er han påmeldt UKM.

TALENT: Edvard Dahl Thoresen har gjort seg bemerket både med lokale opptredener og ikke minst i fjorårets MGP junior. Her fra UKM Østensjø 2017. Også i år er han påmeldt UKM. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mars er måneden der lokal ungdom kan vise sine talenter.

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Hvert år i mars arrangeres det UKM over det ganske land. I Oslo er det bydelsmønstringer, der noen av de mange talentene går videre til fylkesfinalen. Herfra kan man igjen bli plukket ut som deltagere til landsmønstringen.

UKM er for ungdom mellom 13 og 20 år. Du kan bidra med kunstverk og film, såvel som sang, dans og musikk, eller for eksempel være med som arrangør eller konferansier.

I vårt distrikt er det ifølge nettsidene til UKM i år kulturmønstringer for ungdom i både Bydel Nordstrand, Bydel Østensjø og Bydel Søndre Nordstrand.

De siste årene har UKM i Østensjø stadig blitt større, mens det har vært varierende deltagelse i bydelene Nordstrand og Søndre Nordstrand. Så her er det bare å melde seg på og vise at det fins mange talenter også i disse to bydelene!

Bydel Nordstrand

I Bydel Nordstrand er påmeldingsfristen allerede i morgen, tirsdag 27. februar klokken 12. Selve mønstringen finner sted på Lambertseter fritidsklubb lørdag 3. mars. I skrivende stund er det 15 påmeldte.

LES OGSÅ: Kort, men flott UKM på Nordstrand i 2017

Bydel Østensjø

I Bydel Østensjø er det påmeldingsfrist fredag 2. mars klokken 08 for de som vil bidra med sceneopptredener eller utstilling. For de som vil være konferansier, mediagruppe eller arrangør er fristen tirsdag 6. mars klokken 08.

Selve mønstringen går av stabelen fredag 9. mars i Fellesskapshuset på Abildsø. I skrivende stund er det 47 påmeldte.

LES OGSÅ:

UKM Østensjø fortsetter å vokse

Se bildeserie fra UKM Østensjø 2017 her

Bydel Søndre Nordstrand

I Bydel Søndre Nordstrand er påmeldingsfristen torsdag 1. mars klokken 23, mens kulturmønstringen ifølge UKMs nettsider er fredag 30. mars. Sted er foreløpig ikke oppgitt, og det er i skrivende stund to påmeldte.

I fjor ble det ikke avholdt noen UKM i Søndre Nordstrand, men i 2016 slo bydelen seg sammen med nabobydelen Nordstrand og her er et glimt fra UKM Sør 2016.

LES OGSÅ:

Musikkdrømmen førte Sivert fra Bekkelaget til L.A som 15-åring

Rebecca fra Nordstrand inntar Melodi Grand Prix

Edvard fra Manglerud vil satse på musikken etter MGP jr.

Fløyelsstemmen fra Bekkelaget

Sigurd Slåttebrekk vil gi musikkglede til barn

Aksel Kolstad - en padlende pianist

Artikkeltags