SØNDRE NORDSTRAND: Vær Stolt på Holmlia og Bjørndal frivilligsentral/Ung Bjørndal ble nylig tildelt til sammen 1,4 millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen, slik at de kan oppgradere lokalene sine.

800.000 kroner skal ifølge en pressemelding brukes til å pusse opp en gammel barnepark på Bjørndal, slik at ungdom i alderen 13-19 skal få et fint og trivelig sted å være.

- De har lenge savnet et sted hvor de kan samles og henge. Gaven vil komme svært godt med når de nå får midler til å pusse opp lokalene, sier Aisha Naz Bhatti fra Gjensidigestiftelsen.

Vær Stolt-stiftelsen og Hjertet av Holmlia Ungdom får 600.000 kroner i støtte.

- Sammen jobber de for at barn og unge på Holmlia har meningsfulle aktiviteter og fritidstilbud. Dette er den type prosjekter stiftelsen ønsker å støtte, frivillige organisasjoner som engasjerer seg i sitt lokalsamfunn for å skape gode møteplasser og aktiviteter. Det er gull verdt, og ringeffektene av denne dugnaden er uvurderlig. Det skaper identitet, samhold, fellesskap og vennskap, sier Bhatti til Nordstrands Blad. Hun er selv fra Holmlia og for mange også kjent som politiker.