Ap fosser fram på Søndre Nordstrand

BU-LEDER: Shahbaz Tariq (Ap) (t.v.) blir etter alle sannsynlighet ny leder for bydelsutvalget i Søndre Nordstrand. Her sammen med partifelle Abdullah Alsabeehg.

BU-LEDER: Shahbaz Tariq (Ap) (t.v.) blir etter alle sannsynlighet ny leder for bydelsutvalget i Søndre Nordstrand. Her sammen med partifelle Abdullah Alsabeehg. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Ap fosser frem og fikk nesten halvparten av stemmene i Søndre Nordstrand bydel.

DEL

SØNDRE NORDSTRAND: – Vi har gjort det kjempebra i Søndre Nordstrand og har økt i alle kretser, sier Shahbaz Tariq som er førstekandidat for Ap og etter all sannsynlighet blir BU-leder.

Del på Facebook

Ap fikk 47,5 prosent av stemmene, en framgang på hele 9,5 prosent.

– Jeg var forberedt på det og er klar for å ta over etter Nadeem Butt, sier Tariq.

LES ALT OM VALGET HER

Mye lik politikk

Ap og SV har samarbeidet i bydelen tidligere. Tariq er innstilt på å fortsette dette samarbeidet, men er veldig åpen for å samarbeide med alle partiene i BU.

– Det er litt leit med SV, men vi skal samarbeide. Jeg har lest partiprogrammene til alle partiene og 90 prosent er likt. Derfor tror jeg ikke det blir noe vanskelig å samarbeide med hvem som helst i BU. Vi skal samarbeide til fordel for befolkningen i bydelen, sier Shabhaz Tariq.

Parti for hele byen

Også Høyre gjorde det godt i Søndre Nordstrand og gikk fram 8 prosent og endte på 24,4 prosent totalt.

– Vi har gjort et strålende valg og ser fram til de neste fire årene. Dette viser at Høyre ikke bare er et parti for vestsiden av Oslo, men et parti for hele Oslo, sier Teddy Kjendlie.

Artikkeltags