Det ble en svært vellykket feiring og festmiddag på Poppelstien i anledning senterets 50-årsdag. Mange flagg og rød løper, fordrink og en nydelig middag, laget av Helge, som for øvrig sto for maten alle dagene.

Vi var 97 til bords, spesielt inviterte, mange av damene med bunad.

Karina ønsket velkommen til bords, introduserte Kari Nielsen (grønn bunad) som hadde skrevet senterets historikk, har vært med hele tiden som bruker, frivillig og i styret. Damen er 96 år, er fortsatt aktiv med bridge, trim, lager terteskjell, bruker frisør og spiser middag.

Oles kone hilste på rim fra vertinnene, Tove (neste taler) har vært med fra 1985 med porselensmalingskurs. 85 nordstrandsdamer har vært med i disse 40 årene, litt av produksjonen ble vist på utstillingen som viste litt av alt, også treskjæring, karveskrud, billedvev og maling. I tillegg til porselensmaling, har Tove vært frivillig følge til lege, tannlege og sykehus.

Da varmmat-ombringingen startet i 1995, ble hun og mannen med på den og kjører fortsatt mat! Tove overrakte en håndmalt vase med senterhuset som motiv, fylt ned peoner og rhododendron, som en hilsen og takk for 40 hyggelige år, sammen med gratulasjon, og lykke til i nytt hus de neste 50 årene.

Styreformann Ole holdt også en tale, der han viste til den helsemessige siden. Nordstrand fikk tidlig, for over 100 år siden, blant annet tuberkuloseklinikk. Vi har Sanatioriebakken her, og mye mer vi kan finne ut av som mangler i papirene.

Dag takket for maten, den var som vanlig upåklagelig. Det hele ble avsluttet med koselig sang og musikk ved Kristin og Ann-Margret.

Bildeserie

SE BILDENE: Nordstrand seniorsenter 50 år!