Vi må bare puste rolig og bli stående. Hver for oss. Det er slik vi står sammen nå

Redaktør Kristin Stoltenberg og hunden Nala på hjemmekontor.

Redaktør Kristin Stoltenberg og hunden Nala på hjemmekontor.

DEL

LederTakk til alle i front. Takk til alle ansatte i bydelene våre som har kastet seg rundt og står i førstelinjen akkurat nå.

Takk til lærerne som ser hver og en av elevene sine gjennom digitale klasserom.

Takk til deg som går utenom når du passerer folk på veien.

Takk til deg som respektere den felles dugnaden og holder en meter avstand i butikken, som unngår leke- og idrettsplasser, og som følger reglene fra helsemyndighetene.

Vi puster med magen nå. Puster dypt. For vi vet ikke omfanget av hva vi står i. Ingen av oss vet det. Vi må bare puste rolig og bli stående. Hver for oss. Det er slik vi står sammen nå.

Det er krevende. Det er krevende å skulle jobbe hjemmefra, samtidig som man passer barn. Det er krevende å kjenne på frykt for at arbeidsplasser skal forsvinne, slik mange nå gjør. Og det er krevende å bli syk, eller leve i angst for at en selv, eller noen man er glad i ikke skal tåle viruset.

Hverdagen slik vi kjente den er borte. Sakte, men sikkert prøver vi alle å få på plass en ny hverdag. Noen dager klarer vi det bra, andre er mer krevende. Men vi gjør det sammen, og hver for oss.

Vi i Nordstrands Blad er på jobb, selv om heller ikke vi sitter samlet. Denne uken fikk vi opp fasadeskilt i Ekebergveien 233, men akkurat nå jobber vi ikke fra kontoret. Vi jobber likevel nærmest døgnet rundt for å informere deg om utviklingen – og konsekvensene – av smitten. Det gjør vi åpent i to direktestudio på noblad.no, samtidig som vi har en rekke artikler for både deg som leser oss av og til, og for abonnentene.

Grunnen til at ikke alle korona-saker er åpne på nett, er fordi vi må ha inntekter. Annonsemarkedet er rammet og flere mediebedrifter har allerede måtte permittere ansatte. Nordstrands Blad har opplevd en voldsom digital fremgang det siste halvåret, og nå gir vi alt for å ta vare på denne flotte 95-åringen. Derfor er vi svært takknemlige for alle som abonnerer og annonserer hos oss.

Leser du oss på nett, får du mest valuta for abonnementet ditt. Der publiserer vi mange flere saker enn det er plass til på papir, og ut april får du også mulighet til å lese andre Amedia-aviser digitalt, uten ekstra kostnad.

Vi lover også å lage gode saker som gir deg pustehull fra virus-sakene. Det trenger vi alle.

Har du tips til artikler og mennesker vi bør skrive om, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Det er mange helter der ute. Vi vil gjerne være med å løfte dem fra.

Ta godt vare på hverandre i denne tiden.

Artikkeltags