For Nordstrands Blad har 2019 vært et svært godt år. Vi har flyttet tilbake til bydelen etter fem år på Ski. Vi har ansatt to nye journalister og vi har fått flere lesere. Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2020, sammen med dere.

Målet vårt er hele tiden å gi folk i nærmiljøet en stadig bedre og mer relevant avis. En avis som er tett på hverdagen til folk, og som berører, gleder og informerer. Nordstrands Blad skal være nyttig, engasjerende og overraskende. Avisen skal gi god bakgrunn for egne meninger. Hos oss skal du få lese om politiske vedtak – og om konsekvensene av dem. Du skal få nyheter om bolig, lokalt næringsliv, utbygging, samferdsel, sport, krim, bydelsliv og oppvekst. Vi er tett på nyhetene når de skjer – fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Det er moro å se at grepene vi gjør i avisen, virker. Vi har hatt opplagsøkning gjennom hele høsten og har nå et opplag på 4444 abonnenter. Tidligere var Nordstrands Blad både en gratisavis, og en abonnementsavis. I dag er Nordstrands Blad en ren abonnementsavis, og vi har et stort ønske om å vokse - ikke minst digitalt.

Det vil vi gjøre gjennom å levere god og relevant journalistikk, og gjennom tett kontakt med leserne våre.

Vi er svært takknemlige for alle tipsene, telefonsamtalene og møtene med dere. Takk også for delinger, kommentarer og refleksjoner på sosiale medier. Takk for ris og ros. Vi skal gjøre vårt for stadig å strekke oss litt lenger – sånn at du får en enda bedre avis.

I 2020 blir Nordstrands Blad 95 år. Det er stort. Avisen har vært gjennom en lang reise, med både opp- og nedturer. Det er moro å kunne gå inn i et nytt år med en redaksjon som hver dag kommer på jobb for å «gi alt» for avisa og leserne våre. Vi håper at entusiasmen smitter, og at vi gjennom lokaljournalistikken kan bidra til å skape et godt lokalmiljø, for alle som bor her. Et lokalmiljø der folk heier på hverandre og tar vare på hverandre. Et sted det er trygt å vokse opp, og et sted det er godt å bli gammel.

Vi i lokalavisa vil gjennom vår journalistikk bidra til å sette søkelyset på både det som er bra, og det som ikke er så greit. Vi håper du vil ta kontakt med oss og fortelle om de ulike sidene av livet i bydelen du bor i.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god og fredfull jul, og et godt nytt år!